ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ

K Energy Panel

Μια ολοκληρωμένη σειρά ετοιμοπαράδοτων θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού βρόγχου K-ENERGY είναι διαθέσιμη.
kenergy
 
kenergypanelΣε μια εποχή κατά την οποία, η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην ποιότητα ζωής μας, οι κατασκευαστές θερμαντικών σωμάτων πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις για:

  • μέγιστη θερμική απόδοση
  • εξοικονόμηση ενέργειας
  • λειτουργικότητα
  • και σχεδιασμό που ικανοποιεί κάθε γούστο.
 
Η μεγάλη εμπειρία μας και η μοντέρνα τεχνολογία στην κατασκευή των χαλύβδινων θερμαντικών σωμάτων K-energy Panel, έχουν καταφέρει να προσφέρουν ένα προϊόν με άριστα αισθητικά αποτελέσματα και τεχνικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό στο χώρο της θέρμανσης. Ανταποκρίνονται άμεσα με το άνοιγμα του θερμοστάτη, ενώ η θερμότητα τους διαχέεται ομοιόμορφα σε όλο το χώρο. Είναι τα πλέον κατάλληλα σώματα για όλα τα συστήματα θέρμανσης δισωληνίου ή μονοσωληνίου.
 
Ποιότητα
Τα θερμαντικά σώματα K-energy, τύπου Panel, κατασκευάζονται από χάλυβα ST12-03 και πάχους 1.25 σύμφωνα με το ευρωπαϊκό στάνταρ ΕΝ 442-1. Η υψηλή τους απόδοση οφείλεται αφενός μεν στο πυκνό μαίανδρο που διαθέτουν και αφετέρου δε στο γεγονός ότι ο μαίανδρος προσκολλάται μόνο στις βρεχόμενες επιφάνειες των πλακών.
Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008. Δοκιμάζονται σε πίεση 13bar, με αντοχή σε μέγιστη πίεση λειτουργίας 10bar.
 
Φέρουν πιστοποίηση CE.
 
Σειρά Προϊόντων
Παρέχονται με χρωματισμό RAL 9010 και με μια ευρεία γκάμα διαστάσεων, έτσι ώστε να καλύπτουν τις συνθήκες άνεσης σε οποιοδήποτε χώρο.
Μήκος: 400-2000 mm
Ύψος: 400-900 mm
Πέμπτη, 23 Μαρτρίου 2023
11:49:36μμ

Διακοσμητικά Σώματα